Promovisana knjiga “Spoznaja” autorice Elvise Kovačević

U organizaciji Bošnjačke zajednice kulture “Preporod” iz Sjeverne Amerike, održana je promocija knjige “Spoznaja” autorice Elvise Kovačević. U prostorijama Bošnjačke zajednice Džordzija u Atlanti, organizatori su predstavili novoobjevljenu knjigu koja govori o devetnaest jednostavnih načina kako da postignete svaki svoj cilj.

Na osnovu svojih ličnih iskustava, i putem istraživanja uspijeva da čitaoce provede kroz načine duhovnog kontrolisanja uma. Autorica je certifikovani učitelj strateške intervencije i savjetnik lične transformacije.

Tuzlarije

Recenzenti ovog priručnika, gospođa Senada Cvrk Pargan, BSM, inače književnica i predsjednica Bošnjačke zajednice kulture “Preporod” Sjeverne Amerike i Esad Boškailo, M.D. profesor psihijatrije Univerziteta u Arizoni, professor Mayo Medikalne škole i trening director u MIHS u Arizoni, dali su objektivan prikaz ovog stručnog priručnika.

Tuzlarije

Dr. Boškailo se u svom predavanju osvrnuo na važnost logičnosti koja je sastavni dio svakodnevnog života, te svojim predavanjem izazvao lavinu pozitivnih vibracija i interesovanja.

Publika je pokazala ogromnu podršku Elvisinom radu, kao i interes za buduće seminare koje autorica predaje. Preporod Sjeverne Amerike nastavlja sa promovisanje knjige, a sljedeća promocija je zakazana u Des Moinesu 3. marta 2018. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.